Första TM!

Idag var det så äntligen dags att börja matcha igen.

Vi mötte Falköpings KIK på Odenvi konstgräs med underbara försäsongs förhållanden.
Sol och bara lite vind gjorde dagen behaglig så länge man inte satt i båset/skuggan för där var det svinkallt.

Själva matchen startar vi lite trevande. Vi saknar aggressiviteten initialt och kladdade med bollen men ju längre halvleken led desto bättre blev vi. Det syntes att vi inte hade match tempo i kroppen och vi var lite omständliga i vårt spel. Men som sagt vi spelade oss in i halvleken och sista 15 av första började vi flytta boll som vi vill och tryckte på för en ledning. Men vi var lite trubbiga i våra avslutslägen under hela matchen och borde kanske gjort något mer av våra chanser.

I andra så, plan enligt, gav vi de som startat på bänken chansen. Det blev ju en del omkastningar spelar mässigt och det var inget som gynnade oss idag. Falköping var dessutom giftiga på de få chanser vi bjöd på och kunde gå iväg till 3-0.

Vi fick en del svar som vi kan bygga vidare på inför DM matcherna som startar nästa vecka.
Så trotts resultatet så ser jag det som en helt okej 1a match, nu är vi igång och vet vad vi behöver bygga vidare på.